« Zpět / Kůň / Ochrana nohou a kopyt / Kamaše / Přepravní kamaše & zateplovací kamaše

Horze Infračervené zateplovací kamaše Horze Cairo

RRP: -22% sleva
1.399,00 Kč
RRP: 1.799,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
Slavíme s vámi - 21 let Horze!
Ušetřete 21 % na značce Horze &
Ušetřete 11 % na téměř všech ostatních značkách

+Každá 21. objednávka zdarma!
Zkopírovat kód: B-DAY
Minimální hodnota objednávky je 2500 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Každá 21. objednávka vyhrává - maximální výše náhrady je 5000 CZK. Rozdíly nebudou vyplaceny. Do soutěže budou zařazeny všechny nákupy v aplikaci Horze nebo v internetovém obchodě. Zákaznický servis bude výherce kontaktovat po skončení kampaně 28. 4. 2024. Výhry jsou nepřenosné, nevratné ani nevyměnitelné za hotovost nebo jiné ceny.
Barva: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Infračervené zateplovací kamaše Horze Cairo
Tabulka velikostí
Velikost Výška Šířka
S 31 cm 30
M 32.5 cm 31
L 35 cm 32
XL 40 cm 35
Zpět
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Terapeutické zateplovací kamaše s mimořádně měkkým polstrováním a extra prodyšnou a odolnou vnější botou. 4 dotykové pásky udržují kamaše bezpečně na místě. Infračervené kamaše pro lepší prokrvení. Keramické částice vetkané do vnitřní strany silného měkkého polstrování absorbují tělesnou energii koně a uvolňují dálkové infračervené paprsky, které pronikají hluboko do kůže a mají vitalizující účinek na krevní oběh, a tím i na metabolismus. Zvýšený krevní oběh může mít pozitivní vliv na obnovu buněk a odstraňování škodlivých látek z tkáně. Vytvořené teplo je vhodné také po mimořádné zátěži nebo zranění nebo u koní, kteří mají sklon k vyčerpaným nohám. Zateplené kamaše lze používat přes noc, při přepravě nebo i ve výběhu. Keramické nanočástice vetkané do tkaniny absorbují energii koňského těla a uvolňují zpět do těla zvířete infračervené záření o vlnové délce 8 ~ 12 μm. Infračervené záření je schopno proniknout hluboko do tkáně a excitovat molekuly vody, což následně vede k vyzařování tepla, které způsobuje rozšíření cév, což vede ke zvýšení krevního oběhu, a tím i metabolismu.

Features:

  • Perforovaný vnější neopren pro lepší prodyšnost Infrared Tech tkanina s keramickými nanočásticemi Vitalizační účinek na krevní oběh a metabolismus Měkké polstrování Odolný vnější materiál Rychlé schnutí Absorpce nárazů Vnitřní podložka se připevňuje k vnější botě pomocí dotykové pásky Silná dotyková páska pro optimální fixaci Sada 2 kusů Vyberte si o jednu velikost větší pro zadní nohy.

Materiálové složení:

100% polyester

Washing instructions:

Vnitřní vložky lze prát v pračce na 30°.

Číslo produktu: 18593

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: