« Zpět / Značky / Agrobs

Agrobs Agrobs Omega3 Pur 1l

379,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
1 l (379,00 Kč / l)
Slavíme s vámi - 21 let Horze!
Ušetřete 21 % na značce Horze &
Ušetřete 11 % na téměř všech ostatních značkách
Zkopírovat kód: B-DAY
Minimální hodnota objednávky je 2500 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Platí do 07.05.2024.
Barva: Není specifikováno
Není specifikováno Agrobs Omega3 Pur 1l
Univerzální velikost
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

OMEGA3 PUR je složením za studena lisovaných olejů ze lněného semínka, lněného semínka a Lallemantia iberica (dračí hlava) s obzvláště vysokým procentem polynenasycených mastných kyselin a také přírodním vitamínem E. Oleje jsou považovány za vhodný zdroj energie při nízké dávce ve škrobu, cukru a bílkovinách. Poskytují vysoký obsah zdraví prospěšných látek, např. omega-3 mastných kyselin, které jsou důležité pro regulaci srážení krve a udržení zdraví cév. Dále jsou podstatnou složkou hladkých buněčných membrán, které slouží jako spojnice pro výživu buněk. Podporují tak např. kožní buňky ve vstřebávání důležitých živin. Podávání OMEGA3 PUR se proto rychle projevuje lesklou srstí. Omega-3 mastné kyseliny mohou podpořit organismus při zánětlivých procesech v těle. Dodávají finální dotek každé vyvážené krmné dávce.

Features:

  • Pro dodání esenciálních omega-3 mastných kyselin a pro zlepšení poměru omega-3 mastných kyselin k omega-6 mastným kyselinám v kompletní krmné dávce Jako doplněk krmiva pro koně, kteří potřebují krmivo s obzvláště nízkým obsahem bílkovin Jako doplněk krmiva v případech přídělů s nízkým obsahem škrobu a cukru Jako vysoce koncentrovaný zdroj energie

Materiálové složení:

Doplněk do krmiva pro koně, složení: lněný olej, lněný olej, olej z lallemantia iberica (dračí hlava). Obsah hrubého tuku 99,80 %, poměr omega 3: omega 6 mastné kyseliny 3:1, přeměnitelná energie 38,90 ME MJ/kg.

Číslo produktu: 335857

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: