« Zpět / Kůň / Deky pro koně / Magnetické & terapeutické deky

Bucas Therapy Cooler Nákrčník

RRP: -11% sleva
2.199,75 Kč
RRP: 2.459,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
Ušetřete 17% EXTRA na Horze & B Vertigo!
Zkopírovat kód: BEST-DEAL
Minimální hodnota objednávky je 3000 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Platí do 21.10.2024.
Barva: Dark Blue/Dark Blue
Dark Blue/Dark Blue Bucas Therapy Cooler Nákrčník
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Bucas Therapy Cooler Nákrčník je také dostupný, aby poskytl kompletní efekt pro celé tělo v rámci řady Therapy. Materiál pokrývá hřívu a kohoutek koně a je vyroben z velmi jemného nerezového ocelového pletiva, takže odráží magnetická pole vytvořená uvnitř těla. Přirozená magnetická pole stimulují krevní oběh a tok kyslíku v krku a kohoutku koně, což urychluje hojení, snižuje otoky a záněty a podporuje rychlejší zotavení. Když je Halsteil Therapy kombinován s terapeutickou dekou, pomáhá zajistit plný účinek této deky pro vašeho koně. Může být ponechán na koni 24 hodin, 7 dní v týdnu, pokud je to nutné, protože se nejedná o magnetickou deku, ale při prvním použití se doporučuje pomalu zvyšovat a sledovat používání terapeutické deky. Hedvábně jemná podšívka na hřívě pomáhá předcházet tření v této oblasti. Terapeutické vlastnosti nelze vyprat, což znamená, že váš krční díl můžete prát jako běžný produkt Bucas!

Features:

  • Bucas Therapy materiál uvnitř
  • Jemná síť z nerezové oceli uvnitř
  • Trocknende vlastnosti
  • Připevnění na suchý zip pro upevnění k dece
  • Hedvábně jemná podšívka

Washing instructions:

Bucas products can be washed in the washing machine at a maximum temperature of 30°C on the gentle cycle. Do not use fabric softener. Air dry only and do not tumble dry. Use only Bucas Rug Wash for products with waterproof fabric. Household detergents may damage or destroy the waterproof coating. Do not dry clean.

Číslo produktu: 335503

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: