« Zpět / Kůň / Péče o koně / Péče o srst & ocas & hřívu / Krémy & oleje

Horze Horze Pleťové mléko proti svědění, 500 ml

RRP: -10% sleva
449,00 Kč
RRP: 499,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
0.5 l (898,00 Kč / l)
Slavíme s vámi - 21 let Horze!
Ušetřete 21 % na značce Horze &
Ušetřete 11 % na téměř všech ostatních značkách

+Každá 21. objednávka zdarma!
Zkopírovat kód: B-DAY
Minimální hodnota objednávky je 2500 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Každá 21. objednávka vyhrává - maximální výše náhrady je 5000 CZK. Rozdíly nebudou vyplaceny. Do soutěže budou zařazeny všechny nákupy v aplikaci Horze nebo v internetovém obchodě. Zákaznický servis bude výherce kontaktovat po skončení kampaně 28. 4. 2024. Výhry jsou nepřenosné, nevratné ani nevyměnitelné za hotovost nebo jiné ceny.
Barva: Mauve Chalk (light pink)
Mauve Chalk  Horze Pleťové mléko proti svědění, 500 ml
Univerzální velikost
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Jemná péče o koňskou kůži.

Perfektní volba, pokud chcete svému koni poskytnout péči na podráždění kůže. Pleťové mléko proti svědění obsahuje vysoce kvalitní ingredience, jako je cedr, hřebíček a levandule, a může mít zklidňující a dekongestantní účinek na svědivé oblasti pokožky. Pleťové mléko tvoří ochrannou bariéru proti vnějším vlivům a omezuje růst mikroorganismů. To umožňuje kůži koně optimálně se zotavit.

Features:

  • Jemná péče o pleť
  • Ochrana před vnějšími vlivy
  • Vysoce kvalitní přísady
  • Inhibuje růst mikroorganismů

Materiálové složení:

Složení: Aqua, mastné kyseliny, C12-16 (sudá čísla) a C18 nenasy. Methylestery, Juniperus Mexicana, PEG-35 ricinový olej, Glycine Soja (sójový) olej, Thuja orientalis, Sodium Carbomer, Eugenia caryophyllata, Lavandula angustifolia, Cymbopogon winterianus Jowitt. Indikace: Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte těsně uzavřené, chraňte před světlem a na chladném místě. Obsahuje hřebíček, extrakt a thujový olej (Thuja orientalis). Může vyvolat alergické reakce. Označování složek podle nařízení (ES) č. 648/2004, příloha VII: Obsahuje neiontové povrchově aktivní látky <5%. Obsahuje vůně.

Číslo produktu: 25170

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: