« Zpět / Jezdec / Jezdecké helmy & jezdecké bezpečnostní vesty / Jezdecké helmy

GPA Jezdecká helma Easy First Lady TLS

Od 8.092,50 Kč
RRP: 10.790,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
Ušetřete až 50 % na letních atrakcích
+ EXTRA sleva 13 % na Horze & B Vertigo
+ EXTRA sleva 9 % na téměř všechny ostatní značky
Zkopírovat kód: SUMMER-XTRA
Minimální hodnota objednávky je 2700 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Platí do 08.07.2024.
Barva: Black (Mat)
Black  Jezdecká helma Easy First Lady TLS
Black/Shiny Jezdecká helma Easy First Lady TLS
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Elegantní a rafinovaná řada EASY nabízí novou možnost pro jezdce, kteří hledají nejlepší výkon helmy z hlediska ochrany, pohodlí a lehkosti, den co den, pro každou příležitost a bez kompromisů.

Zvýšená absorpce nárazů a úžasná ventilace Vnější plášť z termoplastické pryskyřice minimalizuje riziko proražení v případě pádu. Vnitřní skořepina z expandovaného polystyrenu tlumí a rozkládá náraz po celé helmě. Díky četným předním a bočním větracím otvorům a zadním vývodům nabízí tato helma maximální ventilaci. Podbradní pásek TLS je ochrannou známkou nové kolekce jezdeckých helem GPA. Bezkonkurenční pohodlí Tuto novou jednodílnou a odnímatelnou vložku lze prát a v případě potřeby vyměnit. Měkká a nadýchaná vnitřní strana byla antibakteriálně ošetřena. Maximální bezpečnost díky příkladné stabilitě! Patentovaný pevný podbradní pásek TLS (twin lock system) byl zcela přepracován, aby poskytoval stabilitu a držení, které byly dříve vyhrazeny výhradně pro motocyklové helmy. V případě termoplastické pryskyřice poskytuje rozšířenou ochranu krku, protože pokrytá plocha je větší. Výztuha, kterou podbradní pásek poskytuje skořepině, zvyšuje odolnost v případě bočního nárazu. Nový magnetický uzávěr Fidlock lze rychle otevřít a zavřít jednou rukou, což výrazně usnadňuje její používání. Flexibilita TLS poskytuje dodatečné pohodlí, protože se přizpůsobí morfologii každého člověka.

Materiálové složení:

Řada přileb GPA je v souladu s návrhem normy EN1384-2017. Řada přileb GPA je v souladu s platnou americkou normou ASTMF1163-15 a je rovněž schválena SEI (americká značka kvality). Objednávejte prosím o 1 velikost větší, protože přilby jsou malé.

Číslo produktu: 345587

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: