« Zpět / Jezdec / Jezdecké helmy & jezdecké bezpečnostní vesty / Jezdecké helmy

GPA Hybridní jezdecká helma Easy First Lady

10.799,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
Ušetřete až 50 % na letních atrakcích
+ EXTRA sleva 13 % na Horze & B Vertigo
+ EXTRA sleva 9 % na téměř všechny ostatní značky
Zkopírovat kód: SUMMER-XTRA
Minimální hodnota objednávky je 2700 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Platí do 08.07.2024.
Barva: Black (Mat)
Black  Hybridní jezdecká helma Easy First Lady
Black/Shiny Hybridní jezdecká helma Easy First Lady
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Elegantní a propracovaná řada EASY představuje novou možnost pro jezdce, kteří od helmy očekávají nejlepší výkon z hlediska ochrany, pohodlí a lehkosti. Den co den, pro každou příležitost a bez kompromisů.

Zvýšená absorpce nárazů a úžasná ventilace Vnější plášť z termoplastické pryskyřice minimalizuje riziko proražení v případě pádu. Vnitřní skořepina z expandovaného polystyrenu tlumí a rozkládá náraz po celé helmě. Díky četným předním a bočním větracím otvorům a zadním vývodům nabízí tato helma maximální ventilaci. Bezkonkurenční pohodlí Tuto novou jednodílnou a odnímatelnou vložku lze prát a v případě potřeby vyměnit. Měkká a nadýchaná vnitřní strana byla antibakteriálně ošetřena. Lepší ochrana krku a lepší držení. Klasický podbradní pásek je nahrazen hybridním systémem. Exkluzivně od společnosti GPA. Jeho zadní část, která je křížencem systému dvojitého zámku a tradičního podbradníku, je vyrobena z termoplastické pryskyřice a obsahuje tkaninu ze skleněných vláken. Její nylonové popruhy potažené syntetickou kůží se zapínají pomocí dvoudílné přezky. Díky pevné části vzadu, která prodlužuje skořepinu, zaručuje tento hybridní podbradní pásek větší ochranu a lepší držení helmy na hlavě. Díky pevné části vzadu, která prodlužuje skořepinu, zaručuje tento hybridní podbradní pásek větší ochranu a lepší držení helmy na hlavě. Její dostupnější cena a design si získají i konvenčnější jezdce.

Materiálové složení:

Řada přileb GPA je v souladu s návrhem normy EN1384-2017. Řada přileb GPA je v souladu s platnou americkou normou ASTMF1163-15 a je rovněž schválena SEI (americká značka kvality). Objednávejte prosím o 1 velikost větší, protože přilby jsou malé.

Číslo produktu: 345586

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: