« Zpět / Jezdec / Jezdecké helmy & jezdecké bezpečnostní vesty / Jezdecké helmy

B Vertigo B Vertigo Majoris MIPS Technology Jezdecká přilba

4.499,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
( 2 )

Získejte velikonoční dárek - Ušetřete 15% z 1500CZK a 20% ze 2500CZK

Nakupujte nyní

Zkopírovat kód: EASTER
Utratíte více než 1500 CZK a ušetříte 15 %. Při útratě nad 2500 CZK ušetříte 20 %. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud máte slevu na objednávku (např. slevový kupón v hodnotě 5 €), bude výše slevy rozdělena na jednotlivé produkty v objednávce. Pokud vrátíte jedno nebo více zboží, vrátíme vám zlevněnou cenu vráceného zboží. Nevztahuje se na vyloučené produkty (informace na stránkách produktů). Platí do 07.04.2024.
Barva: Black/Rose Gold
Black/Rose Gold B Vertigo Majoris MIPS Technology Jezdecká přilba
Black/Silver B Vertigo Majoris MIPS Technology Jezdecká přilba
Black/ Gunmetal B Vertigo Majoris MIPS Technology Jezdecká přilba
Tabulka velikostí
Velikost A
52-54 52-54cm
55-57 55-57cm
58-60 58-60cm
Zpět
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Nová helma B Vertigo s technologií Mips®! Bezpečnostní systém Mips® obsahuje vrstvu s nízkým třením uvnitř helmy, která pomáhá snižovat rotační sílu na hlavu.

Naše přilba B Vertigo Majoris je vybavena moderním Mips®, který chrání vaši hlavu s nejvyšší úrovní bezpečnosti v případě nehody. Přilba je super elegantní díky lesklému rámu a nabízí proudění vzduchu ventilačními otvory. Skořepina je schopna vydržet vysoký náraz a pohodlná podšívka dokonale padne na hlavu. Pomocí otočného systému můžete helmu přizpůsobit své velikosti. Elegantní design je stylový, ale nadčasový, aby se z B Vertigo Majoris stala dlouhotrvající součást vašeho jezdeckého šatníku.

Features:

  • Certifikace CE VG1 01.040 2014-12 S bezpečnostním systémem Mips® Vnější skořepina: Super vysoká odolnost proti nárazu, vynikající vlastnosti při vysokých nebo nízkých teplotách Vnitřní skořepina: Optimální tlumení nárazů Pohodlné polstrování: Odnímatelná a pratelná podšívka z tkaniny odvádějící vlhkost s paměťovou pěnou Ventilace: Odolný chromovaný rám s předními, horními a zadními větracími štěrbinami pro skvělé proudění vzduchu Popruh: Ochranný design krku s rychloupínací přezkou a vycpávka brady pro bezpečné a pohodlné nošení Systém číselníku s nastavitelnou velikostí se třemi velikostmi Široký a flexibilní kšilt Malovaná skořepina Malé logo B Vertigo na přední straně

Materiálové složení:

Vnější materiál ABS. EPS podšívka. Hmotnost: 480-560g.

Washing instructions:

Wipe with a damp cloth. Remove and hand wash lining.

Číslo produktu: 30077

Přečtěte si recenze:

Doplňte svůj outfit
Barva: