« Zpět / Značky / Agrobs

Agrobs Agrobs Wölbchen Bussi 750g

149,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
0.75 kg (198,67 Kč / kg)
Barva: Není specifikováno
Není specifikováno Agrobs Wölbchen Bussi 750g
Univerzální velikost
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Wölbchen Bussis jsou zdravé clicker pamlsky pro koně a poníky a jsou vyrobeny ve spolupráci s renomovanou moderátorkou a osobností YouTube Annicou Hansen. Tyto chutné odměny testovala Hansenova hannoverská klisna Wölbchen a od té doby jsou oblíbené. Wölbchen Bussis jsou vyrobeny z PRE ALPIN® sušených zelených vláken a jemně sušené kořenové zeleniny jako alternativa odměny, která je zdravá a chutná. Tyto malé pamlsky od AGROBS s nízkým obsahem škrobu a cukru neobsahují žádné obiloviny ani melasu, takže jsou ideální pro všechny koně. Wölbchen Bussis neobsahují žádné umělé přísady. Jejich složení bez obilovin a melasy zajišťuje, že vaše odměny jsou pro vašeho koně přirozené a zdravé.

Features:

  • Zdravá alternativa ke konvenčním pamlskům Zdravá clicker pamlsek pro všechny koně a poníky (průměrná velikost granulí 9 mm)

Materiálové složení:

Doplněk do krmiva pro koně, složení: PRE ALPIN® sušená zelená vláknina*, červená řepa. Hrubý protein 7,90%, hrubé oleje a tuky 2,10%, hrubá vláknina 21,70%, hrubý popel 10,10%, vápník 1,81%, fosfor 0,23%, sodík 0,013%, škrob 3,20%, cukr 6,10%.

Číslo produktu: 335863

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: