« Zpět / Značky / Agrobs

Agrobs Agrobs Wiesenbussi 10kg

1.099,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
10 kg (109,90 Kč / kg)

Získejte velikonoční dárek - Ušetřete 15% z 1500CZK a 20% ze 2500CZK

Nakupujte nyní

Zkopírovat kód: EASTER
Utratíte více než 1500 CZK a ušetříte 15 %. Při útratě nad 2500 CZK ušetříte 20 %. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud máte slevu na objednávku (např. slevový kupón v hodnotě 5 €), bude výše slevy rozdělena na jednotlivé produkty v objednávce. Pokud vrátíte jedno nebo více zboží, vrátíme vám zlevněnou cenu vráceného zboží. Nevztahuje se na vyloučené produkty (informace na stránkách produktů). Platí do 07.04.2024.
Barva: Není specifikováno
Není specifikováno Agrobs Wiesenbussi 10kg
Univerzální velikost
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Pamlsky jsou pro koně čokoládové. Je důležité, aby pamlsky byly také zdravé, aby je bylo možné podávat, aniž byste museli dvakrát přemýšlet. Zde vstupuje do hry WiesenBussi! AGROBS WiesenBussi jsou pamlsky bez obilovin založené na důvěryhodné sušené zelené vláknině Pre Alpin. Vybrané suroviny jako trávy a bylinky sušené na vzduchu, kořenová zelenina a ovoce jsou nejen chutné, ale i zdravé. AGROBS ve své receptuře věnoval zvláštní pozornost nízkému obsahu škrobu a cukru, který zajišťuje, aby si WiesenBussi mohli pochutnat i koně s nadváhou nebo koně s problémy s metabolismem. AGROBS WiesenBussi jsou vhodné pro všechny koně. Vědomý nedostatek obilovin a umělých přísad zaručuje přirozené a vhodné ošetření.

Features:

  • Bohaté na vlákninu Bez obilovin Bez melasy Bez umělých přísad Nízký obsah cukru a škrobu Zdravá alternativa konvenčních pamlsků Ideální náhrada pamlsku i pro obézní poníky a koně v malém množství

Materiálové složení:

Doplněk do krmiva pro koně, složení: Pre Alpin sušená zelená vláknina*, řepné plátky, pastinák, mrkev, jablečná vláknina, aroma sladových kvasnic, bylinky (ostropestřec, listy borůvky, šípek, kapsářka, kopřiva), lněné semínko a slunečnice olej (za studena lisovaný), křída z mořských řas, červená řepa, med. Hrubý protein 9,60%, hrubá vláknina 20,00%, hrubé oleje a tuky 3,00%, hrubý popel 9,00%, vápník 2,00%, fosfor 0,30%, sodík 0,10%, škrob 3,50%, cukr 6,00%.

Číslo produktu: 334273

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: