« Zpět / Značky / Agrobs

Agrobs Agrobs čistý zinek 3kg

1.799,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
3 kg (599,67 Kč / kg)
Barva: Není specifikováno
Není specifikováno Agrobs čistý zinek 3kg
Univerzální velikost
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Mezi příznaky nedostatku zinku patří kožní problémy, jako je svědění na sladké, špatná kopyta, alergie, změna srsti nebo slabý imunitní systém. Agrobs Zinc Pure představuje praktické řešení, které pomáhá vyrovnávat nedostatek zinku. Zinc Pure poskytuje vysokou dostupnost organicky vázaného zinku pro efektivní využití v těle. Speciálně vybrané složení zahrnující na vzduchu sušené luční trávy a byliny a také lněné semínko činí Zinc Pure obzvláště chutným, a to i pro vybíravé koně.

Features:

  • Zink Pur neobsahuje obiloviny a melasu Speciálně pro vyrovnání nedostatku zinku Čistý organicky vázaný zinek Pro kůži, srst a kopyta Pro posílení imunitního systému Speciálně pro vyrovnání nedostatku zinku Pro kůži, srst a kopyta Pro posílení imunitního systému

Materiálové složení:

Doplněk do krmiva pro koně, složení: Prenatura® sušená zelená vlákna*, lněné semínko. Analytické složky: Hrubý protein 8,80 %, hrubá vláknina 23,20 %, surové oleje a tuky 1,70 %, hrubý popel 9,3 %, sodík 0,51 %. Nutriční doplňkové látky: 12 000 mg zinku v proteinovém hydrolyzátu chelátu zinku (3b612).

Číslo produktu: 335865

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: