« Zpět / Jezdec / Jezdecká obuv / Jezdecké holínky / Vysoké jezdecké boty se šněrováním

Horze Dámské vysoké boty Verona

RRP: -17% sleva
2.499,00 Kč
RRP: 2.999,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
( 18 )

Ušetřete 13 % navíc ke své objednávce!

Zkopírovat kód: HAPPY10
Minimální hodnota objednávky je 2500 CZK. Nelze kombinovat s jinými poukazy. Pokud vrátíte jednu nebo více položek, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Neplatí pro vyloučené produkty (informace na stránkách produktu). Platí do 01.07.2024.
Barva: Dark Brown
Dark Brown Dámské vysoké boty Horze Verona
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Nádherné vysoké boty s odnímatelným lemem v horní části boty, které jsou dodávány jak v zářivě bílých krystalech, tak v hladkém.

Naše vysoké boty Verona jsou elegantní i praktické – ideální pro soutěže, kde potřebujete vypadat a podávat nejlepší výkony. Oba odnímatelné lemy mají malý stříbrný špendlík s logem Horze. Hladká kůže na vnější nohavici a reliéfní oblast kůže na vnitřní nohavici tvoří vysoce profesionální vysoké boty. Elastický panel, který vede po délce boty, zajišťuje padnutí jako rukavice. Noha má puncované detaily, pevné elastické tkaničky a praktickou opěrku ostruh. Kožený pásek s patentními knoflíky v horní a spodní části zipu udržuje tuto botu bezpečně upevněnou.

Features:

  • Trendy Odnímatelné lesklé třpytivé lemy a hladké lemy Reliéfní design na vnitřní nohavici Vyražený design na pásku přes špičku Zapínání na patentky ve spodní části a v horní části nohavic Ochrana zipu ve spodní části boty Pružný panel podél bočního zipu YKK zip Texturovaná podešev Nízký podpatek Elastické tkaničky Spur odpočinek Šířky lýtek: pravidelné, široké

Materiálové složení:

100% PU kůže.

Washing instructions:

Wipe with damp cloth after use. Clean with proper boot care products.

Číslo produktu: 39083

72% zákazníků říká, že tento výrobek má normální velikost., 11% zákazníků uvedlo, že tento produkt má moc malou velikost
Malá
2
Normální
13
Velká
3

Přečtěte si recenze:

Barva: