« Zpět / Kůň / Krmivo pro koně / Krmné doplňky / Vitamíny

Pavo Náplň Pavo Vital 8 kg

719,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
8 kg (89,88 Kč / kg)
Oslavujte s námi!
2000Kč: -15% EXTRA na Horze & B Vertigo a -7% na téměř všechny ostatní značky
3000Kč: -20% EXTRA na Horze & B Vertigo a -10% na téměř všechny ostatní značky
Zkopírovat kód: AUTUMN-DEAL
Ušetřete od hodnoty nákupu 2000CZK 15% na Horze a B Vertigo a 7% na téměř všechny ostatní značky. Ušetřete od hodnoty nákupu 3000CZK 20 % na Horze a B Vertigo a 10 % na téměř všechny ostatní značky. Nelze kombinovat s jinými poukázkami. Pokud vrátíte jedno nebo více zboží, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Nevztahuje se na vyloučené produkty (informace na stránkách produktů). Platí do 09.09.2024 včetně.
Barva: NAT
NAT Náplň Pavo Vital 8 kg
Univerzální velikost
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Pavo Vital is a natural balancer with all important vitamins and trace elements, but without grains, molasses and other sugar-additives. Due to the high amount of timothy grass, Lucerne and the special IntelliBond® trace elements, the pellets are very tasty. Pavo Vital contains the daily needed requirement of selenium and additional biotin has been added to support optimal hoof health. The content of Vitamin A is deliberately low and no iron has been added, because horses get more than enough of it through roughage. Pavo Vital is ideal for all horses and ponies that don't get any or limited concentrates (< 1.5 kg per day).

Features:

  • Bez melasy a obilovin Velmi nízký obsah cukru a škrobu 100% přírodní složky: timotejská tráva a vojtěška Vysoce stravitelné stopové prvky Intellibond® Bez GMO

Číslo produktu: 324003

Přečtěte si recenze:

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Pomozte nám i ostatním zákazníkům tím, že napíšete recenzi.

Barva: