« Zpět / Tématicky zaměřené / Ochrana koní proti hmyzu / Masky proti hmyzu & třásně pro koně

Horseware Rambo Plus maska proti mouchám

Od 999,75 Kč
RRP: 1.369,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
( 22 )
2000Kč: -15% sleva na Horze & B Vertigo
3500Kč: -6% EXTRA & -20% sleva na Horze & B Vertigo
Zkopírovat kód: SAVEMORE
Ušetřete od hodnoty nákupu 2000CZK 15% na Horze a B Vertigo. Ušetřete od hodnoty nákupu 3500CZK 20 % na Horze a B Vertigo a 6 % na téměř všechny ostatní značky. Nelze kombinovat s jinými poukázkami. Pokud vrátíte jedno nebo více zboží, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Nevztahuje se na vyloučené produkty (informace na stránkách produktů). Platí do 28.10.2024 včetně.
Barva: Oatmeal Brown/ Red
Oatmeal Brown/ Red Horseware Rambo Plus maska proti mouchám
Silver/Dark Blue Horseware Rambo Plus maska proti mouchám
Light Purple Horseware Rambo Plus maska proti mouchám
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Tato maska proti mouchám poskytuje v létě dvojitou ochranu - je nepřekonatelná proti mouchám a škodlivým účinkům slunečního záření. Vylepšený design nabízí optimální UV ochranu pro oči, aniž by zhoršoval vidění, díky jedinečné ochranné pomůcce. Maska je tvarově stabilní, ale zároveň flexibilní, takže pokud se váš kůň otře o strom, maska se vrátí do původního tvaru a neleží na očích. Díky odnímatelnému nosnímu chrániči můžete masku přizpůsobit potřebám vašeho koně a chránit citlivý pysk před škodlivými slunečními paprsky. Měkké lemování z fleecu zajišťuje, že je maska po celý den pohodlná na nošení. Maska je také prodyšná, s velkoryse střiženými ušima a flexibilně nastavitelnými zapínáními s elastickými popruhy. To umožňuje vašemu koni pohodlně se pást, aniž by byl obtěžován hmyzem. Jelikož je maska Rambo Plus velkoryse velikostně navržena, doporučujeme objednat tento produkt o jednu menší velikost.

Features:

  • Prodyšná
  • Tvarově stabilní
  • Měkký polyesterový materiál na uši
  • UV ochrana

Číslo produktu: 320220

55% zákazníků říká, že tento výrobek má příliš velkou velikost., 0% zákazníků uvedlo, že tento produkt má moc malou velikost
Malá
0
Normální
10
Velká
12

Přečtěte si recenze:

Barva: