« Zpět / Kůň / Ohlávky & vodítka / Kožené ohlávky

Kentucky Horsewear kožený obojek pro čištění

1.999,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
( 1 )
Nejlepší cena
Nejlepší cena
2000Kč: -15% sleva na Horze & B Vertigo
3500Kč: -6% EXTRA & -20% sleva na Horze & B Vertigo
Zkopírovat kód: SAVEMORE
Ušetřete od hodnoty nákupu 2000CZK 15% na Horze a B Vertigo. Ušetřete od hodnoty nákupu 3500CZK 20 % na Horze a B Vertigo a 6 % na téměř všechny ostatní značky. Nelze kombinovat s jinými poukázkami. Pokud vrátíte jedno nebo více zboží, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Nevztahuje se na vyloučené produkty (informace na stránkách produktů). Platí do 28.10.2024 včetně.
Barva: Brown
Brown Kentucky Horsewear kožený obojek pro čištění
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Kožený ohlávka na čištění nemá podhrdelník, což usnadňuje nasazování a sundávání. Mnoho nejlepších ošetřovatelů preferuje ohlávku bez podhrdelníku u Putzplatz. Protože neabsorbuje vodu, je tato ohlávka ideální pro mytí koní. Kožený ohlávka na čištění je vyrobena z umělé kůže (100% šetrné ke zvířatům). Tato umělá kůže neabsorbuje vodu ani špínu, neláme se, netvrdne ani nemění barvu. Je flexibilnější než pravá kůže a proto je mnohem příjemnější na používání. Kožený ohlávka na čištění má zlatou plaketku s vygravírovaným logem. Lze ji otočit a personalizovat. Všechny spony jsou rovněž ve zlaté barvě. Velikost lze upravit pod bradou a na levé straně hlavy.

Features:

  • Umělá kůže (100% šetrné ke zvířatům)
  • Vodě a špíně odolné
  • Žádný podhrdelník
  • Nastavitelný na dvou místech
  • Plaketu s logem lze otočit pro gravírování

Washing instructions:

Tuto ohlávku lze vyčistit čističem na výstroj Kentucky Horsewear. Byl speciálně vyvinut pro čištění naší umělé kůže. Velmi snadné a efektivní! Nepoužívejte glycerinové mýdlo.

Číslo produktu: 326420

Přečtěte si recenze:

Barva: