« Zpět / Kůň / Ohlávky & vodítka / Kožené ohlávky

Kentucky Horsewear kožený anatomický ohlávka

2.899,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
( 2 )
Nejlepší cena
Nejlepší cena
2000Kč: -15% sleva na Horze & B Vertigo
3500Kč: -6% EXTRA & -20% sleva na Horze & B Vertigo
Zkopírovat kód: SAVEMORE
Ušetřete od hodnoty nákupu 2000CZK 15% na Horze a B Vertigo. Ušetřete od hodnoty nákupu 3500CZK 20 % na Horze a B Vertigo a 6 % na téměř všechny ostatní značky. Nelze kombinovat s jinými poukázkami. Pokud vrátíte jedno nebo více zboží, vrátíme vám poměrně sníženou hodnotu zboží. Nevztahuje se na vyloučené produkty (informace na stránkách produktů). Platí do 28.10.2024 včetně.
Barva: Brown
Brown Kentucky Horsewear kožený anatomický ohlávka
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Anatomicky tvarovaný kožený ohlávka má širší část za ušima.

Anatomicky tvarovaný kožený ohlávka je vyroben z umělé kůže (100% šetrné ke zvířatům). Tato umělá kůže je vodě a špíně odolná, neláme se a nemění barvu. Je flexibilnější než pravá kůže a proto je mnohem příjemnější na používání. Díky tomu, že neabsorbuje vodu, je tento ohlávka ideální pro mytí koní. Anatomicky tvarovaný ohlávka má širší část za ušima, čímž rozkládá tlak na větší plochu. Nánosník je vyroben ze srolované umělé kůže. Velikost lze upravit na levé a pravé straně hlavy. Anatomicky tvarovaný ohlávka je vybaven zlatou plaketkou s naším vygravírovaným logem. Plaketku lze otočit a personalizovat. Všechny spony jsou zlaté barvy, což se perfektně hodí k vodítkům od Kentucky Horsewear.

Features:

  • Umělá kůže (100% šetrné ke zvířatům)
  • Vodě a špíně odolné
  • Anatomický krční díl
  • Nastavitelný na dvou místech
  • Plaketu lze gravírovat

Washing instructions:

Anatomický ohlávka lze vyčistit naším čističem na výstroj Kentucky Horsewear. Byl speciálně vyvinut pro čištění naší umělé kůže. Velmi snadné a efektivní! Nepoužívejte glycerinové mýdlo.

Číslo produktu: 326418

Přečtěte si recenze:

Barva: