« Zpět / Značky / Incrediwear

Incrediwear Kopytní ponožky Incrediwear Equine

1.999,00 Kč
Cena včetně DPH Plus doprava
( 1 )
Barva: Silver
Silver Kopytní ponožky Incrediwear Equine
Black Kopytní ponožky Incrediwear Equine
Horze logo
Doprava od Horze
Doprava zdarma
Doprava zdarma u všech objednávek nad 1499 Kč
 30 dní na vrácení zboží

Popis

Kopytní ponožky mohou urychlit regeneraci po námaze, umožňují rychlejší hojení zranění a při kontaktu s vodou poskytují praktický ledový efekt.

"Speciální technologie Incrediwear Equine je založena na polovodičích Germanium a Carbon, které jsou vetkány do materiálu. Stimulace tělesným teplem uvolňuje záporně nabité ionty, které stimulují vibrace buněk, a tím zvyšují průtok krve: Cílová tkáň je zásobována výrazně větším množstvím kyslíku a živin. Pro regenerační a hojivé procesy potřebuje tělo koně více živin v postižené tkáni, aby se obnovila jeho výkonnost. To platí jak pro fáze po intenzivní zátěži při tréninku nebo soutěžích, tak i v případě akutních zranění, zánětů a podobně. Produkty Incrediwear Equine účinkují ihned po kontaktu s tělem koně, a proto jsou velmi flexibilní při léčbě zranění nebo jako čistě wellness produkt. Incrediwear se obejde bez komprese a dodatečné tvorby tepla, takže výrobky lze použít i při zánětech a různých poraněních.

Features:

  • Vhodné pro regeneraci po stresu / nemoci Prokazatelně zvyšuje krevní oběh, přísun živin a tok lymfy Vhodné při kulhání, podráždění, otocích apod. Při kontaktu s vodou poskytuje ledový efekt Může pozitivně ovlivnit lymfatický systém Nekonečně často použitelné - není třeba dobíjecích baterií / akumulátorů

Materiálové složení:

34% polyester (s obsahem uhlíku) /32% nylon (s obsahem germania) /27% bavlna (s obsahem germania) /7% spandex.

Washing instructions:

Perte v teplé nebo studené vodě v šetrném pracím cyklu - maximálně do 40°. Rozprostřete na plocho a nechte uschnout. Neodstřeďujte, nebělte, nežehlete ani nečistěte chemicky.

Číslo produktu: 332932

Přečtěte si recenze:

Barva: